Menu
WhatsApp ons !
De grootste én voordeligste
BOVAG dealer van Midden-Nederland
HP Motoren
Bramenberg 23a
3755 BW Eemnes
T: (035) - 52 58 485

De HP Motoren ervaringen van onze klanten

De HP Motoren ervaringen van onze klanten delen wij graag met u. Hoe hebben zij een aankoop bij HP Motoren ervaren? En welke punten zijn belangrijk bij het aanschaffen van uw nieuwe geliefde motorfiets? Het rijden van motor is immers een passie en daarbij wil je niet voor onverwachte verassingen komen te staan.

 

HP Motoren ervaringen: checklist aanschaffen motor

Voordat wij de HP Motoren ervaringen van onze klanten met uw delen kijken wij eerst naar de punten die belangrijk zijn bij het aanschaffen van een tweedehands motor. Als u voor het eerst een motor koop dan heeft u nog niet alle kennis in huis en dat is niet erg, maar u wilt natuurlijk geen miskoop begaan. Kennis komt immers met de tijd en je moet natuurlijk eerst een motor hebben gehad om te weten wanneer er iets mis is. Wij hebben daarom een checklist voor u opgesteld die u kunt nagaan voordat u tot aankoop overgaat, zo heeft u altijd een leidraad om zo de kans op een miskoop te verkleinen.

Checklist:

  • Kentekengegevens
  • Algemene uiterlijke staat
  • Velgen en banden
  • Remmen
  • Elektronica (verlichting & schakelaars)
  • Ketting
  • Frame
  • Motorblok/uitlaat
  • Proefrit

Bent u niet zeker van u wellicht nieuwe aankoop? Neem dan gerust uw tijd om over deze beslissing na te denken. Het is ook handig om iemand met u mee te nemen die wellicht al wat langer in de motor wereld verkeerd. Twee mensen zien immers altijd meer dan een.

 

De HP Motoren ervaringen van onze klanten

Wij hebben enkele HP Motoren ervaringen van onze klanten verzameld. Hoe hebben zij hun aankoop ervaren en waar hebben zij tijdens de aankoop opgelet?

 

Ik heb twee weken geleden een Honda CBR1000rr gekocht bij HP Motoren. Na mijn aankoop ging de spanningsregelaar stuk. Door mijn garantie kon ik echter direct terecht om mijn spanningsregelaar te vervangen. Na 1 dag kon ik direct weer de weg op! Fijne motorzaak en top medewerkers.

-Kevin Lagenburg

 

Ik heb hier een motor gekocht en ben zeer tevreden! Naar mijn mening is dit een van de ‘warmere’ motorzaken. Snelle handelingen en die zoals andere zaken steeds morgen beloven of weinig tijd. Vriendelijk personeel, alles liep soepel en vertrouwlijk. Kortom weer een goed contact rijker. Bedankt!
- Abdullah Baskaya

 

Werd erg vriendelijk geholpen, namen ook rustig de tijd voor je. Goede informatie over de fiets gekregen. Had ook een monteur meegenomen om de fiets te bekijken vond het ook een mooie en nette motorfiets. Uiteindelijk een proefrit gemaakt. Kan niks anders zeggen dan dat de motorfiets heerlijk rijd en uiteindelijk tot koop zijn overgegaan. Vroeg ook of ik de motorfiets gelijk mee kon nemen dat kon, maar moest wel even wachten omdat ze de motorfiets een beurt gaven en alle vloeistoffen verversen. Na 2 uurtjes kon ik de fiets meenemen. Ben super geholpen aardig en vriendelijke mensen. Als je een mooie en nette motorfiets zoekt en gunstig in prijs is kan ik je dit bedrijf zeker aanbevelen

- Gert Nonnekes

 

Wilt u zelf uw HP motoren ervaringen delen met onze klanten? Of heeft u wellicht tips die u graag met onze klanten wil delen die kunnen helpen bij het aankoopproces? Deel uw ervaringen of tips! U kunt deze versturen naar ons emailadres info@hpmotoren.nl.

Terug naar boven